***

Елена Найда
Веди мене,веди,моя єдина!
Веди мене,Безмежная,веди!
Я вірю - ще настане та година,
Коли нам вдасться шлях той віднайти.

Веди мене тепер - я радо йтиму.
Веди - я йтиму за Тобою скрізь.
Ти знаєш - моя віра незгасима,
Вона пронизала мене наскрізь.

Ти знаєш - моя віра незнищенна.
Щирішої у світі не знайдеш.
Веди - якщо заслужу я прощення
- у вічність за Собою поведеш.

Веди мене,о Полум*я Незгасне!
Веди,Всесильна,Матінко моя!
Без Тебе завжди буду я нещасна.
Бз Тебе душу втратить ця земля.