Чи умieш ти берегом йти

Катерина Жебровська
Чи умієш ти берегом йти,
Коли круча сповзає у воду?
Чи умієш Любов берегти,
Коли поруч: нагоди, пригоди…?

Чи умієш зерно віднайти
Серед луски, соломи і бруду?
Чи умієш Любов берегти,
Чистоту захистить від наруги?

Чи умієш вину й помилки
Визнавати й собі пробачати?
Чи умієш Любов берегти,
Не вклонятись страхам і розбрату?

Чи умієш коліна схилить,
Дарувати подяку і шану?
Чи умієш Любов берегти,
І любити Життям, без омани?

13.03.2012