Я спiваю весняним дзвоном

Катерина Жебровська
Я співаю весняним дзвоном,
Сповіщаю звучанням Весну.
Набираючи Сонце в долоні,
Я розбризкую Світла росу.

Підставляю обличчя промінню,
Випромінюю радість й Любов.
По Землі розлітаючись Світлом,
Я Весною народжуюсь знов.

Обдаровую Світлом й Любов’ю,
Озиваюся сміхом й теплом,
Розчиняюсь у кожному слові:
Сонце, Світло, Весна і Любов.

13.03.2012