Слабка стать...

Людмила Дзвонок
Слабка в нас стать? - То кажуть тільки так,
Бо надстійкі ми в  повсякденнім часі:
Працюєм, як танцюєм, хоч гопак!
А скільки ще всього у нас в запасі...

Он скільки жіночок  за тим кермом!
А скільки ще там вдома, а в горОді?
Час маємо, щоб глянути в трюмо
І бути у сучасній світскій моді!

Чоловікам же часу не стає,
Все журяться, умощуючись в ліжку,
Вдивляючись в екран, що видає...
На кухні сила є, щоб з'їсти з діжку!

Ой, сильна стать!.. (Стосується не всіх,
Бо є між вас таки такі геракли...)
Нема жалю до наших ніжних ніг,
Відкрийте у собі ті сплячі чакри!

                21.04.2013