сьогоднi

Кира Соро
Сьогодні надія пробігла десь в титрах
Між антрактом думок і поезії
Замовкли спустошені вулиці міста
Нарешті я вийшла зі стану абсесії

Сьогоднішній ранок здавався чудовим
Без пам'ятті бігла в туман
Здавалося все вже пройшло, чи надовго
Чи витримаю енний обман

Удень я забула про погляд далекий
Про мрії, обіцянки,
Я заглянула у відремонтоване серце
Ще трохи, і буде фінал

А завтра я придумаю нову ціль
Душа успішно пройде реставрацію
Нарешті закінчиться внутрішній біль
І подолаю почуттів дистанцію