Ненавиджу, коли ти йдеш

Ди Мэй
Ненавиджу, коли ти йдеш,
залишаючи мене ні з чим.
На душі якийсь heart crash
із криком прегучно-німим.

Ненавиджу, коли ти йдеш,
коли місяць заміняє сонце.
І знаю ж, що завтра знову прийдеш,
що знову станеш моїм охоронцем.

Ненавиджу, коли ти йдеш,
бо знаю, що можеш лишитись назАвжди.
Та все одно ти знову підеш,
а потім знову вернешся. Так завше.

18-21.04.13