Весна

Станислава Москалец
Люди скидають теплі пухнасті шуби
Просять цілунків ніжні дівчачі губи.
Тануть із снігом печалі й усі незгоди,
Вісник весни - то хороший прогноз покгоди.

Кіт до світанку вимуркує дивну пісню,
Закоханим душам не вистачає кисню.
Хмаринка на небі малює картини мрій,
Бджоли та пташки зірвались у дружній рій.

Все мов зеленим та синеньким повелось,
Щось із коханням у серці переплелось.
Пишемо вірші три ночі підряд без сна -
Правда то все, бо зараз прийшла весна.