Залiзна завiса

Ди Мэй
Сидіти і гіпнотизувати твій online?
Ніби від цього щось зміниться.
Можна, я продовжу для себе наш outline?
Я ще не готова. Мені ще не віриться.

А може, напишеш хоча б а word?
Я не прошу тебе на геркулесові подвиги.
А ти вже змінив свого серця password?
Не віднімай у мене мої останні подихи.

Скажи, а я ще досі там? In your heart and mind?
А ти сумуєш за мною? Чи готовий ти вже до компромісу?
Наш договір залишиться unsigned.
За нами закриється залізна завіса.

22.04.13