Людей залишилося мало

Бондаренко Михаил
Людей залишилося мало

Наповнився світ тривожним гниттям,
Ганебною ямою, де віра і страх,
Стискає до смерті побиті коліна.
Як встати з багна,  як серце підняти
З жахливої ями?
Ти чуєш як мене з душі поїдають,
Кружляють над тілом рахуючи час
З голодних ротів видираючи крик,
Порожніх облич наповнених злістю,
Що кров'ю годують мертве дитя,
Душа порожніє, порожніють уста,
Ікони розбиті, закони святі,
Молитви і сльози не тривожать людей,
Назавжди лишаючи рану в душі.