Я пiрнаю у мiсячне сяйво

Катерина Жебровська
Я пірнаю у місячне сяйво,
В чисте, чорне, безмежне Небо,
Я у нім не згублюсь, не злякаюсь,
Я зустріну у ньому себе.

Я пройду через хвилі страху.
Не залишусь в болоті бруду.
Подолаю із заздрості гори,
Не чекатиму Страшного Суду.

Я єднаюсь кожної миті
З чистим Світлом Єдиного Бога,
Що з Душі воскресає й в Світі
Розкриває Любові Дороги.

24.03.2012