кафе де флор

Творча Натура
чорт забирай, ми не бачились цілий рік
як добре, що ми не бачились цілий рік
з того часу я двічі коротко стриглась
втратила літр крові
змінила роботу
завела собаку
прочитала нарешті ту книгу
так багато сталося цифр
безліч початих і кинутих справ
щось важливе довела до кінця
дві фатальних помилки
три безглуздих кохання
так. або навпаки
у тебе та сама ранка на губі
у мене та сама нездорова пристрасть до неї

чорт забирай, ми не бачились сотню літ
я вигадала три життя без тебе
сотню розваг
жила на Корсиці
бо в мене характер нестерпний
а в тебе гарний, складний, як танго
і погляд такий як в шістдесяті
млосно мружиш очі
а я тебе зіпсую

чорт забирай, ми не бачились дві тисячі літ
спрага, смага, пісок
дзвін у вухах, арена
нас випускають з кліток
очі в очі, перехоплює подих
ти теж згадав хто ким був, і хто кого переміг?...