Я не плачу i не жалiю

Катерина Жебровська
Я не плачу і не жалію,
Не шукаю загублений рай.
Я Душею і серцем у мріях,
В світлих мандрах за небокрай.

Я одна у просторах Світу,
Я одна, як Безмежний Світ.
Не спішу, не зриваю квіту,
Вирушаю у світлий політ.

Повернуся? Життя покаже.
Повернуся? А може й ні.
Десь далеко Дорога ляже
У Любові, у радості.

05.04.2012