Цi тривоги менi не потрiбнi

Катерина Жебровська
Ці тривоги мені не потрібні,
Я не кличу проблеми в Життя,
Хвилювання скидаю обридлі.
Я у спокої, в радості я.

Я не звикла до хаосу й шуму
І не спрагла до чаші буття,
Піднімаюсь над складністю буднів.
Я у спокої, в радості я.

Не ввібрала погрози і страхи,
Не вросла у образи й сміття.
На порозі Землі воскресіння
Я у спокої, в радості я.

08.04.2012