Я заклала фундамент з Любовi i Свiтла

Катерина Жебровська
Я заклала фундамент з Любові і Світла,
Ти збудуєш на ньому оновлений Світ,
Ти збиратимеш друзів у радіснім колі,
Розправлятимеш крила у світлий політ.

Ти наповниш Життя веселковим розмаєм,
Ти гримітимеш Богом з Небесних висот,
Через роки в Любові себе ти згадаєш
І розкриєш себе до Духовних щедрот.

13.04.2012