Осень

Наталья Флора
 Не сумуй, що злетіло листя,-
Воно золотом впало до ніг,
Не сумуй, що так осінь близько,
Що вже сіє на скроні сніг.
Не втрачай кольорів у райдуг
Не біжи стрімголів за край,
Ти про гарне сьогодні згадуй,
А тривогою серце не край...
Про надію хай серце вимріє-
Серед осені ти не одна,
Як лелеки вертають із вирію,
Так і в душу вернеться весна.