Дяку мо Богу

Красный Саня
До болю плескати в долоні
Дякувати Богу
За наших батьків
Небайдужих бабусь та дідусів
Які нас виховали
За наше тіло легені що дихають
За дах над головою
За те що навчив бути самими собою
За їжу в посуді
Вона смачна її вдосталь
За матеріальні речі
Хоч тимчасові але безпечні
Боже дякуємо за життя вічне
За вогонь який несе свічка
За те що нас врятував
Хоч диявол ребра ламав
За общину
Яка підставить спину
За те що навчив нас любити
Обходити стороною лихо
За одяг що є вбрати
За достаток
За наше терпіння
Мудрість та збиті коліна
За приємний гіркий досвід
За те що ми всі подорослішали
Господь дякую за все що маю
За те що на руках своїх тримаєш