Все бiльш i бiльше Вас кохаю

Каневская Алена
"Я Вас люблю й не знаю, що робити.
Хоч знаю, що не любите мене,
продовжую так палко Вас хотіти
і переповнює мене щось неземне."
Хтось скаже, що то зовсім не любов,
та як по-іншому таке назвати?
Від цього хлопця закипає кров
й не в змозі "ні" на щось йому сказати.
Він красень, чуйний і такий смішний,
що просто сил відмовитись не маю.
Та розумію, що це гріх страшний
і відчуття усі в собі тримаю.
"Що буде далі з нами, підкажіть!
Бо я вже сил чекати Вас не маю!
Від цього дару, прошу, збережіть,
бо я все більш і більше Вас кохаю."

18.04.13