переступаючи пор г

Ксения Барвиненко
Переступаючи поріг,
Я знову повернусь  додому,
Щоб з усіх пройдених доріг
Обрати ту  потрібну, нову,

Щоб з усіх пройдених стежок,
Що в куряві собі петляють,
Немов герої із книжок,
Ідуть вперед і не вертають.

З усіх річок, з  усіх  джерел,
Які біжать собі поволі,
Зайти так хочеться тепер,
Мою ще юну, світлу долю.