Я не буду себе ображати

Катерина Жебровська
Я не буду себе ображати,
Не дозволю топтати у бруд,
Я не буду себе зневажати,
Я звільнюся від пут і облуд.

На воротах поставлю сторожу,
У пороги вкладу вартових.
Не впускатиму заздрість в оселю,
Все закрию від поглядів злих.

Розстелю скатертину-гостинність,
Запрошу до тепла і вогню
Чистоту, доброзичливість, щирість,
Радість, злагоду, ясність, красу.

16.05.2012