***

Каталина Нижас
Емоції в собі – не глуши,
А ти світу покажи, яка ти!
Нестримна, невловима,
Як збудуражений  вулкан.

І тільки він, зупинити може.
Підкорити й вгамувати  -
Норовистий гам.

Він, той, якого не лякає –
Весь цей фарс.
І у змозі він -  підкорити час.
Від серця він знайшов мій ключ.
Підкорити – зумів собі.
Подарував кохання у сні.