Вдих-Видих

Оксана Мыслович Чайкивська
Вдих-Видих. Тишина...
Лише сердце ритм свій відбиває.
Я залишилась одна
В пустому домі, де дверей немає.

Вдих-Видих. І сльоза
Залишить слід на аркуші паперу.
І лише подруга гроза
Підтримає гнітючу атмосферу.

Вдих-Видих. Лиш вона
Разом поплаче. Мабуть розуміє...
Бокал червоного вина
Зігріє тіло, душу - не зуміє.

Вдих-Видих. Я одна
У світі марно створених ілюзій.
Усе, що мала, - віддала,
Його назавжди видаливши з друзів.