Хвилi, крапельки, потоки

Катерина Жебровська
«Київські солісти», В.Сіренко.
П. Чайковський

Хвилі, крапельки, потоки –
Надчарівні, надвисокі,

Надто просто, надто складно,
Ніжно-ніжно і принадно.

Відчуттів чудесні звуки,
Не від щастя, не від муки,

Через Душі, через струни,
До Життя сердечні руни.

Умираю від Любові,
Воскресаю вкотре знову.

17.05.2012