Давай всмiхатись Зорям, Небу, Сонцю

Катерина Жебровська
Давай всміхатись Зорям, Небу, Сонцю,
Давай Вогню радіти і Воді,
Давай у кожну мить і кожним словом
Радіти Світу, Людям і собі.

Давай світити радістю й Любов’ю,
Давай звучати ніжністю й теплом,
Давай для тих, хто у Житті згубився,
Наповним Всесвіт Світлом і добром.

23.05.2012