Життя вдихаю

Екатерина Семивол
Вдихаю ніжний аромат,
Життя вдихаю...
Моя душа – то вічний сад,
Тож на весні я розквітаю.

І пелюстки рожево-блідні,
Той дивовижний первоцвіт,
Що так безмежно серцю рідні
Пробуджують від сну мій світ.

Любов, журбу і радість щастя,
І мрійність й почуття життя,
Кохання, легкість і багаття,
Той вогник теплого буття.