вона

Настя Кузь
Вона любила звісно без тями
Того у кого карії очі
На крик зривалась часто ночами
І проливала сльози дівочі.

Та кожен день його зустрічала
Казала, що нічого не хоче
Хоча це вже собі брехала
І обирала, що дорожче...