Я за тебе молилася Богу

Катерина Жебровська
Я за тебе молилася Богу,
Я палила за тебе свічки,
Я просила відкрити Дорогу,
Де б зустрілися разом ми.

Я чекала на тебе, чекала
Серед білого дня і вночі…
Сподівання і мрії здійснились
І з’єдналися наші Шляхи.

Ми сплелися Життями міцно,
Через Душі себе ми знайшли.
Буде чистий союз наш вічним,
Якщо Долі в Любов увійшли.

23.05.2012