Перемiни на Сонячне Завтра

Катерина Жебровська
Переміни на Сонячне Завтра
Виникають щодня і щоночі.
Переміни на Сонячне Завтра –
Ти чекаєш? Ти дійсно їх хочеш?

Переміни на радість в Любові,
Переміни на злети й падіння…
Усвідомлюєш – що ти говориш?
Розумієш – про що твої мрії?

Переміни на Сонячне Завтра
Постають у словах і подіях,
Що звучать чітко й влучно для тебе,
Відбуваються тільки з тобою.

Переміни на Сонячне Завтра
Тихо кличуть чи стукають в двері.
Ти почуєш, помітиш, відчуєш
Шлях, що Людям дарують Зорі?

25.05.2012