Пам ятай життя коротка мить

Федик Юрий Михайлович
Племінниці , Тані Михайленко.

Молоде , привітне сотворіння,
Пам’ятай – життя коротка мить,
Кожен день  - це шлях до просвітління,
Якщо думка у душі не спить.

У  книжках шукай дороговкази.
Що поможуть віднайти себе,
І обману й хитрості зараза,
В душу чисту шлях не прокладе.

Кожна мить – робота над думками,
Кожен день – виснажлива війна,
Щоб життя цінилось не роками,
А невтомним прагненням добра.