cest la vie

Оксана Куруц
Життя проходить,час летить,
Минає день за днем,
Буває,серце аж щемить,
Болить,пече вогнем.

Роки проходять швидкоплинно,
Немов гірська ріка,
Життя минає беззупинно-
Не лишиться й сліда.

В житті потрібно все зробити,
Щоб залишився слід,
Як живеться-треба жити,
І цінувати світ.

Радіти сонечку,теплу,
купатись під дощем,
Дарити людям доброту
Без вигоди взаєм...

...Зірка в небі сяє-сяє,
Аж вогнем горить,
День за днем іде-минає,
Як єдина мить...

                20.06.2011р.