***

Оксана Куруц
Я дивлюся у дзеркало:очі
сумні-сумні,а в них сльоза.
А часу близько опівночі,
а за вікном шумить гроза.

В очах і смуток,і печаль,
зітхання,плач і,навіть,жаль
і десь глибоко затаїлась
маленька іскорка надії...

Надія є!Вона не згасне-
вона штовхає до зірок!
Життя-це щастя!Це прекрасно,
потрібно лиш зробити крок.

Крок вперед!Назустріч долі!
Всупереч печалі!
Потрібно мати силу волі!
Потрібно жити далі!

І нехай шумить гроза-
за нею буде сонце.
І нехай блищить сльоза-
щастя стукне у віконце