Я знаю Свiт, я знаю Час

Катерина Жебровська
Я знаю Світ, я знаю Час,
Я знаю Чистоту,
Я пам’ятатиму про нас,
Про Осінь і Весну.

Я йду на злет, я йду у Вир,
Я відлітаю в Синь,
Перебреду, перепливу,
Подамся в Світлі Сни.

Ніщо не втримає мене
На теренах буття.
Я маю Світло у собі,
Любов – моє Життя.

24.06.2012