Три цвета любви

Виктор Войтюк
      Три кольори - любові.
               
                Біла троянда - початок кохання,
                В наших сердцях зародилась любов.
                Ніжні слова, поцілунки до рання,
                Разом зустріли ми сонце в гаю.
               
                Нам соловейко співав до світанку,
                Взявшись за руки до міста пішли.
                Ти на роботу я на навчання
                Наш поцілунок до зустрічі мить.
               
                Три цвета - любви.
                Белая троянда - чистая любовь,
                Знать стрела Амура не минула нас.
                До рассвета вместе нежные слова,
                Солнышко встречали на опушке мы.
               
                Пел соловей на пролёт до рассвета,
                Взявшись за руки в город мы шли.
                Ты на роботу, а мне на занятья
                Наш поцелуй и "до встречи пока."
                270413      В. С. Войтюк.