Для сина

Татьяна Бершадская
Для мене ти ще вчора був маленьким
Ще тільки вчора ти зробив свій перший крок
І мамою мене назвав ти вперше,
За парту сів на перший свій урок
Дзвінок останній пролунав учора,
З дитинством ти прощався назавжди
Усе минуло, все було учора
Сьогодні ж ти дорослий чоловік.
Поруч з тобою зараз та людина,
Що долею призначена тобі
Це, синку, твоя друга половина
Єдиним цілим тепер будете в житті.
Сьогодні ви ще тільки наречені
Запам"ятайте ці хвилини назавжди,
Сьогодні ви любов"ю охрещені
Дорогою одною нині вам іти.
А я, як мати, щиро вам бажаю
Достатка в домі, миру у сім"ї
І неба чистого у вас над головою
Щоб завжди у душі співали солов"ї.
Хай буде з вами віра і надія
Як два крила, що впасти не дадуть
Нехай серця ваші кохання гріє
І світлим буде ваш життєвий путь.
На ваших пальцях золоті обручки,
То символ згоди вашої сім"ї
Ви нині поєднали свої руки
Щоб бути разом в майбутті.
Життєвий шлях у вас не буде легким,
Ні в кого немає легких доріг
Але зробіть усе від вас залежне
Щоб вогник вашого кохання не згорів.
Я вас благословляю діти
Бажаю довгого й щасливого життя,
Щоб старість разом ви могли зустріти
Нехай ваш дім не залишає доброта.