Стелились трави в ноги

Елена Полищук -Зелинская
Така  пянка ,прозора й  ніжно- голуба,
Усміхнена веселкою замріяна  душа.
У срібнім павутинні садових пелюстків,
Як ложе первоцвіту щасливих королів.

Дорогами  безмежжя під бурями дощів,
Стояли в парі мужньо ,тих  двійко голубів.
Дивились в очі ніжно,туман як дим сприйма,
Ніхто не знав ніколи такого відчуття .

Стелились трави в  ноги, роса як біль пекла,
Ділитись  в щасті й горі.Засмучена весна.
Під сонячним промінням - обвуглена душа,
І буря неспокою ,як водопад стікла.