коханка

Ско Рик
І ти не залишай слідів на моїй шкірі,
Я буду чинно зачиняти за тобою двері
Падати на підлогу, щойно ти вийдеш з під'їзду
І думати, що треба тобі написати,
Щось на зразок сенкью, або навіть сенкью вері.

І вечір скотився до ночі під ковдру пухову
І очі заповнились переповняючими думками,
Немовби нічого, нічого такого, правда,
А все ж таки, що це щойно було
між нами?