Я бачив сон

Вадим Робейко
Я бачив сон, і в цьому сні було емоцій море
Я падав вниз, біль стих, і я  піднявся вгору
Я бачив небо, сонця я відчув проміння
Таким я  був і залишаюся таким понині
Вино лилось, наповнювалось серце моє кров’ю
Наповнились реальністю ілюзії – це вже не сон
Не вистачає тільки лиш тепер мені терпіння і здоров’я
І сили, щоби серцю битись в унісон…
Мені здавалось все скінчилось, тільки, за межою
Шляхи, які мені лишилося пройти
Я сам придумав світ цей і сам на сам із пустотою
Лишаюся я як завжди – один…