Дождь

Лина Невська
Дощ...
Люблю тебе...
Але чому ти не приходиш???
Мені, і так самотньо!
Прийди сьогодні ввечері,ми поговоримо з тобою.
Дощ...
Ти сьогодні інший!
Тепер тобі,сомотньо!!!
Давай знайдем хвилинку для розмови...
Самотність і пустота,теж ходять разом!
Давай і ми,з тобою прогуляємось!
І знову дощ...дощ..дощ.....