Гостини

Лариса Даренская
Раз прийшла до дочки мати
У зятеву хату
З онукою побавитись,
З дочкой порозмовляти.

-Бабцю, - каже їй онука
Й тягне рученята,
-Ви ото самі дістались
До нашої хати?

-Так, - дивується бабуся, -
Власними ногами…
Спантеличено онука
Дивиться на маму:

-Тю, ногами – це так нудно,
Так неінтересно!
То чому ж сказав мій тато,
Що Вас чорти принесли?!.

29.04.13.,
0.55.