не окончено

Анна Мамий
Kone;n; to nap;;u tob;: "M;m rodinu a d;m.
J; vedu,a jsem se svou du;i celkov; v m;ru.
R;no jdu ven s Jess, v noci budu p;t rum.
Ale kdy; t; vid;m - tak naprosto ztrat;m v;ru"

Je to pravda ;e k tv;mu srdci nemam kli;
A vid;la jsem skoro v;echno - Singapur, Bejr;t,
Ale zem;u, kdy; n;kdo ti vezme ;pln; pry;
A jde to od fjord; Islandu do Som;lsk;ch rud."

Je;t; nap;;u: "P;;jmy, finance a audit,
Jeep s ;idi;em, z reproduktor; zp;v; Edith,
T;icet procent sleva na va;em obl;ben;m baru
Ale v;dycky nem;m kredit.
A ty pov;d;; - a je-li B;h se mnou hovo;it. "

Kdy; to nap;;u, tak c;t;m jako je mi 39
Ale vzpom;n;m, kdo jsem podle v;zu,pasu,a kart;m.
Uvnit; je jadern; poh;ebi;t;, n;jak p;e;iju, douf;m.
Kluci, jako hra;ky, spo;;t;m po hlav;m
Ale jestli ty slova jsou tak; pen;ze
Tak tu hotovost pro tebe nemam".

"M;j pane, ty jsi kr;sn;, jako Ban;i.
P;i;el jsi ke mn; ;;ct: zem;e;, ale st;le d;i,
Jen nepi; mi, frajere, pros;m, nepi;.
;;dn; du;e, proto nen; dost
Unaven; je moje du;e, to v;; ... "