Антифемiнiстичнй

Виктор Малороссов
Віталік має величезні "аргументи",
Але чомусь дівчата зовсім не клюють.
Він навіть скаргу нашкарябав президенту
Про фемінізм, та не у цьому, браття, суть...

Жінки нас мають за істоти примітивні,
Використовують, як трутнів і рабів.
Тому, у деяких ростуть не роги - бивні,
А дехто, навіть вже у тридцять - без зубів!

Бо так завзято гриз дивак граніт науки,
Щоби потішити вимогливих принцес...
Тепер себе картає з жалю і розпуки,
Та до кохання майже втратив інтерес.



    27.04.2013р.