закохалась

Мэри Тимм
Закохалась, немов навіжена.
Як це сталося, я й не помітила.
Наче голою посеред сцени
Я стою і мені дарять квіти.

Ти відрада моя, ріднесенький,
Я з тобою хоч весь світ пройду.
Лиш з тобою й у скруті весело,
В душі вічний яскравий салют.

Скільки разом пройшли - все бік-о-бік,
Стрітить хочу з тобою я завтра.
Кожен дотик твій, наче опік,
Поцілунок - то вже ціла ватра.

Так, люби мене і кажи слова,
За які я все ладна віддати.
Відчуваю, що ти - половина моя,
І не можна тебе не кохати.

12.01.13