я прошу тебе

Мария Болюх
Я прошу тебе -- просто будь. Без зради, без болю, без відчаю.
Так, ніби ТИ і Я -- це константа. Це стала. На вік.
А сльози мої безсоромні -- вони почуття засвідчують.
Вони роблять мене живою, коли падають вниз з повік.

Я прошу тебе -- будь розсудливим. Не читай по чужих очах.
Вони згублять тебе, єдиний мій. Вони приведуть до біди.
Все, що сьогодні маю -- це Кохання до тебе. І страх.
Не руйнуй мене, чуєш, не треба. Не вагайся. Не зрадь.
Не йди...




2.05.2013