Садок вишневий сохне коло хати!

Елена Петрова-2
Садок вишневий сохне коло хати,
Хрущі на абрикоси посіда,
Гризуть весь цвіт Альонки волохаті,
А мошкара всі очі виїда.

І в вечері дівчата не співають,
А матерям навіть води не подадуть.
Замість плугів вже трактори орають.
Тож ті плуги на брухт підуть.

Весна, вечеряти не модно,
Бо в джинси файні не ввійдуть,
Гуляють ніч вони голодні,
Під ранок вже до дому йдуть.

А мати хоче научати,
Хоч і сама вже не зірець,
Упала п'яна подрімати,
Та соловейко не дає, боєць!