Укра нською

Антон Марадона
Я прокинувся сьогодні вранці
І зрозумів, що все так просто
Ви сидите зі мною поряд
Ви для мене Cosa nostra.

Такі ось сталися події,
Ви мені, як завжди, потрібні
А я все мружуся від сонця
Ми як в пістолеті кулі дрібні.

Чоло до чола, рука у руку
І на траві у травні під каштаном!
Ви завжди там, де завжди колить
У травні слава ветеранам...

Я радий буду мати дві сім`ї
Одну із рідними, що посивіли вже давно
А іншу завжди молоду та п`яну
Та рідні пісні, що як Золоте руно.

Вино ігристе тобі довподоби,
І рок має бути тобі до душі,
А я люблю віскі, хіп-хоп та кросівки
Відіолікають лиш нас травневі хрущі.

Всі, кого згадую, всі, хто забуті
Залишайтеся true я вас попрошу
Щоб і про вас вірші писали о першій
Викапували спогади подібно ковшу.