Каждый должен. Р. Геррик

Константин Терещенко
 Как надобно проживший жизнь свою
Наверняка окажется в раю.

.......................


298. VIRTUE
by Robert Herrick (1591-1674)

Each must in virtue strive for to excel;
That man lives twice that lives the first life well.