Можеш йти

Ди Мэй
Можеш йти.
Я вже майже не боюсь
тебе втратити.

Можеш йти.
Я вже сама спинюсь -
я можу сама себе стратити.

Можеш йти.
Та я все одно схилюсь,
і не побоюсь в сіті твОї знову втрапити.

Можеш йти.
А я не раз ще спотикнусь,
і не раз ще зможу себе звинуватити.

Можеш йти.
Я вже більше не злюсь,
і намагатимусь не тебе винуватити.

Можеш йти.
А я ще тут залишусь.
Раптом прийдеш? Чекатиму у потоках патоки.

29/04/13