Малюнок для матусi - песня для детей

Анна Олейникова Композитор Детск
Песня вошла в нотный сборник "Мамине свято" ("Илион", Николаев, 2015) и одноименный CD-диск.
муз: Анна Олєйнікова, сл: Валентина Чайковська

Вже гріє сонечко щедріше,
Несе в долонях свій привіт,
Матусю наша найрідніша,
В Жіночий День - тобі весь світ!

Приспів: Ми з татом вдвох шукали цілий день
_______Для тебе щось цікаве у дарунок,
_______Та тільки знаєм, що, окрім пісень,
_______Найкращим може стати мій малюнок.
_______Малюнок - світу кольори,
_______Малюнок - сонце в нім і ласка,
_______Матусю, подарунок мій прийми -
_______На ньому оживе весняна казка!

Твій усміх - мов рясна калина,
Зі мною тато згоден теж,
Малюнок мій - чуття краплина,
Матусю, в нім - тепла без меж!

Приспів.

- - - - - - -
* Послушать песню (исполнение - Полина Глухенко, 8 лет)
http://www.realmusic.ru/songs/1135045