Вона теж коха

Дарья Рудык
Вона теж кохає.
Кохає щоразу

Немовби уперше.
На хвилях екстазу

Секунду лиш мчиться.
І часто зітхає -

Її нерозділене теж допікає.

Цілує так палко.
І дотик холодний

до тіла живого,
і погляд голодний

в самісіньку душу -
це все лиш прелюдії.

Все скінчать обійми -
із пристрастю лютою

Пригорне до себе -
тоді все й втихає...

Одвічно самотня. Вона теж кохає.

Післямова:
В три двадцять одну
не хотілося спати.
Ніч марно без сну.
Може, писати...
Писати про що?
На світ нарікання?
Як всі у 16 - "про смерть і кохання"?
Чи кохання смерті...