Ще звечора в кошик усе поскладали

Клавдия Дмитрив
Ще звечора в кошик усе поскладали:
Писанку,паску,сир,ковбасу.
Великодня всі з нетерпінням  чекали...
Я теж кошик свій освятить понесу.

Христова  могила уже опустіла...
Лишилась плита,де  лежав сам Ісус,
Та звістка  про  це  до усіх  долетіла
Й  Христу я за це,як  завше ,вклонюсь.

Христос вже  воскрес,передзвони  лунають,
Воскрес він  із мертвих на  диво  усім.
Радіють усі,з воскресінням вітають.
Вклонитись Христу ми до  церкви прийдім.

Звістка по світу  пронеслася миттю,
Дізналися всі  про це  чудо  з  чудес.
Сльози в Діви Марії текли по обличчю,
Бо сталося  чудо-Христос вже воскрес!

Радіймо усі,Христу поклін віддаймо,
Скуштуймо смак  паски-це тіло Христа.
Христос  вже воскрес й  про це всім передаймо,
Й  вином окропім,бо це кров є  Христа.

               03.05.2013