Смачно Вам паски Божо ласки

Клавдия Дмитрив
Смачної  Вам паски і  Божої  ласки,
Опіки Вам  завжди з  небес.
Сьогодні в церквах  усіх  дзвони голосять:
Радіймо всі  з Вами-Христос  вже воскрес!

Воскрес  наш  Спаситель,воскрес  вже Син  Божий,
Своїм воскресінням всім радість  приніс.
Сьогодні  день світлий...день цей  погожий,
Хоч  хрест на Голгофу Христос важкий  ніс.

Воскресіння Христове  чекали всі люди
І ось наступив   вже цей  день.
Радість панує  сьогодні  усюди:
Христа усі славлять,співають пісень.

Христос вже воскрес-всі  ми цього  чекали,
Всі вірили в чудо...в чудо з чудес.
Про це  всі  молились і Бога  благали...
Христос воскрес!Воістинну вскрес!

              03.05.2013